NEW ARRIVAL
-20%

Ibu Putih Krim 20g x 1 unit

by Ibu Putih

Model No : Ibu x 1

SKU : Ibu x 1

Weight : 0.2 Kilogram

Stock Status : Available

Ship In : 24 hours

Availabel Date : 2014-04-29 00:00:00

  • ...
Price : RM 40.00
Before RM 50.00



Same Day Poslaju If Payment Before 4:00pm
Price include shipping within Malaysia.

More Info

✔ Mencerahkan kulit seawal seminggu
✔ Kecerahan secara alami, sekata dan natural
✔ Tiada kesan sampingan
✔ Tiada penggelupasan
✔ Menghaluskan pori-pori
✔ Menghilangkan jerawat dan jeragat serta tompok2 awal penuaan
✔ Menghilangkan parut dan cela
✔ Mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak, leher dan lain2 bahagian kulit badan.
Your order will send to Poslaju on same day if payment made before 5pm daily (Monday - Friday). Next day you can receive it.

Best service in town!


ibu-putih

KEHEBATAN KRIM IBU PUTIH :
✔ Mencerahkan kulit seawal seminggu
✔ Kecerahan secara alami, sekata dan natural
✔ Tiada kesan sampingan
✔ Tiada penggelupasan
✔ Menghaluskan pori-pori
✔ Menghilangkan jerawat dan jeragat serta tompok2 awal penuaan
✔ Menghilangkan parut dan cela
✔ Mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak, leher dan lain2 bahagian kulit badan.

CARA GUNA KRIM IBU PUTIH :
1- Krim dwiguna IBU PUTIH bertindak sebagai booster dalam rangkaian penjagaan wajah/kulit anda, untuk memberikan kesan/impak kecerahan dan kegebuan maksima yang berkekalan.
2- Ia adalah pekat, jadi anda perlu campurkan sahaja krim ini dengan krim sedia ada anda sebelum digunakan.

Contohnya, campurkan sedikit sahaja krim IBU PUTIH dalam krim pelembab atau KRIM MALAM anda. Sapu sebelum tidur. Untuk bahagian badan lain, campurkan ia dalam losyen badan, dan sapu rata pada bahagian di ingini. Lakukan secara rutin setiap hari dan lihat kesan kecerahan yang diingini hanya dalam beberapa hari!

TIPS MUDAH :
- Sapu dulu krim muka atau losyen badan anda. Kemudian baru calitkan sedikit saja IBU PUTIH pada bahagian diingini dan ratakan.. Cubalah..

Krim IBU PUTIH diformulasi dari ekstrak biji anggur, bebas bahan kimia hidrokuinon serta tiada kesan sampingan..

SOALAN LAZIM KRIM IBU PUTIH :
1. Apa itu Krim Ibu Putih?
Ia adalah sejenis ibu kepada segala jenis krim a.k.a pure cream untuk memutihkan wajah dan badan TANPA kesan sampingan.

2. Boleh campur dengan produk lain?
Yes boleh, ia tidak memberi kesan sampingan malah memberi hasil yg sgt superb, tak percaya? Sila cuba :)

3. Produk apa yang boleh dicampurkan dengan Krim Ibu Putih ni?
Sebarang krim atau whitening lotion yang kita ada contohnya Nivea ke, Vaseline ke, apa-apa pun takpe boleh je.

4. Satu bekas Krim Ibu Putih boleh tahan berapa lama?
Krim ini satu bekas 20g jika anda memakai di badan mgkin 1 bekas untuk 1 weeks, tp jika di wajah sebulan pun tahan u ols

5. Harga?
Harga RM40 PERCUMA kos penghantaran. Mahal??? yg terbaik HARUSLAH..barang baik, berbaloi2 uollss. Kalo yg murah2..intipati murah..side effect bagai..yang ni dijamin selamat! Mix sikit dengan krim malam +whitening body lotion u olls..nak lagi Malatops mix dgn whitening body.Nak cantik putih bersih.. Kena rajin la kannnn?

6. Ada kesan sampingan ke Krim Ibu Putih ni?
NO NO NO!!! Nehi nehi nehi !! Malah kesan yg luar biasa hebat uols. Krim ini adalah daripada ekstrak pati anggur. Malahan banyak feedback positif dan testimoni yang diberikan.

Testimonial

kesan ibu putih


testimonial ibu putih